تجهیزات آشپزخانه

سه شنبه 26 بهمن 1395
14:55
منم من

انتخاب صحیح تجهیزات آشپزخانه های صنعتی :

برای انتخاب درست تجهیزات آشپزخانه های صنعتی و تعیین ویژگی های هر یک باید روشی که جهت تولید مواد غذایی به کار گرفته می شود را در نظر گرفت نظیر:

در روش های مختلف تولید مواد غذایی ، قسمت بار انداز ، آماده سازی و تجهیزات شستشو ویژگی های یکسانی دارند.

تجهیزات آشپزخانه های صنعتی

۱- پخت – سرو (Cook-Serve) معمولادر رستوران ها و یا سازمانهایی که پخت نمایشی دارند مورد استفاده قرار می گیرد.بعد از دریافت سفارش، غذای مورد نظر با تجهیزات مناسب پخته شده و بلافاصله برای مشتری سرو می شود.بشقاب آماده شده ممکن است تنها برای چند لحظه روی کانتر سر آشپز قرار بگیرد تا پیشخدمت آن را بردارد و در اختیار مشتری قرار دهد.

تجهیزات آشپزخانه های صنعتی


[ بازدید : 47 ] [ امتیاز : 2 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به افراکایا است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار ایجاد وبلاگ عکس عاشقانه فال حافظ فال حافظ خرید بک لینک خرید آنتی ویروس دانلود آهنگ جدید دانلود تک آهنگ انجام پروژه متلب افزایش فالوور اینستاگرام
بستن تبلیغات [X]